top of page

Praktisk informasjon

Ruter_symbol_hel_roed_grad.png

Transport

Reis kollektivt til arrangementet! Ruter har økt kapasitet denne kvelden. Det er smart å begynne på en av hovedscenene og bevege seg nedover langs elva.

rodekors.png

Sikkerhet

Det er for trangt for sykler og barnevogner når nær 40 000 mennesker skal gå tur nedover elva. Hvis hunden må være med bør den ha et lysende halsbånd.

Flere steder langs elva er det vært trangt, så sykler og barnevogner bør unngås. Barn bør leies, enkelte steder er det kort vei fra tursti til elva.

Det er vakter langs elva med jevne mellomrom, og Røde Kors patruljerer elva og har en førstehjelpsstasjon ved Ring 2. Bortkomne barn kan leveres og hentes her.

WC.png

Toaletter

Det er kun et fåtall toaletter langs elva, så publikum oppfordres til å benytte kafeer langs elva. Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at hundeeiere må plukke opp alle etterlatenskaper!

Sopor.png

Søppel

Det er utplassert avfallsbøtter langs hele elva, så det er ingen grunn til å kaste avfall rett på bakken!

Mat&drykk.png

Servering og reklame

Det er ikke anledning til å servere mat og drikke under arrangementet, men publikum kan gjerne benytte eksisterende kafeer langs elva. Det er heller ikke lov til å dele ut reklame av noe slag. Elvelangs i fakkellys er  miljøfyrtårnsertifisert som et grønt arrangement.

bottom of page